InhoudNabeschouwing Open Dag Crematie Centrum Westerhout

 

 Afgelopen zondag 1 mei was de opkomst bovenverwachting ……. Honderden mensen bezochten Crematie Centrum Westerhout. Het publiek was enthousiast over de nieuwe locatie en de mogelijkheden die daar geboden werden. De reacties die wij ontvingen van het publiek waren meer dan positief “ fantastische rouwwagen hebben jullie, echt van deze tijd “  Onze stand met de Fair Trade en milieu producten ( rieten uitvaartmanden, urnen, de baar met lijkwade ) werden als een verademing gezien.  “ Niet zo doods ”, “ mooi alternatief voor een kist “ . “ duurzaamheid voor het milieu “ vele uitingen passeerden die dag de revue.

 

Vele mensen kwamen bij onze stand om de nieuwe editie van uitvaartglossie Tobe in ontvangst te nemen. “ we nemen hem ook altijd mee uit uw uitvaartcentrum, lekker fris magazine met actuele items over de uitvaartbranche en interviews met bekende Nederlanders over hun uitvaart  “     

 

Wij vonden het fijn dat we mensen persoonlijk te woord konden staan en kijken terug op een mooie informatieve dag.
“ De dood bespreekbaar maken, komt de dood tot leven “

  

Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken om onze gastheren en vrouwen van Crematie Centrum Westerhout, te bedanken voor de gastvrijheid en bereidheid die zij hebben getoond rondom dit initiatief. Zonder hen was het niet gelukt om deze dag succesvol te laten verlopen. 

  

Spirit Horse can carry you all four directions

 

in life and fly to and from heaven.