Begraven of cremeren zonder kist. 

 

Een Steeds meer mensen willen anders begraven of gecremeerd worden dan in een kist. Sinds 1991 is een kist niet meer bij de wet verplicht. In een wade gewikkeld kan de gestorvene op een baar gelegd worden. Zo blijft nabijheid voelbaar voor iedereen. Een verantwoord alternatief voor de traditionele uitvaart.

Waden - Wikkelkleden - Hemden !

 

Een uitvaart in natuurlijke materialen

Er zijn hemden, waden en wikkelkleden die een overledene waardig omhullen. Speciaal voor die allerlaatste gelegenheid van het afscheid. Vervaardigd van gebruikt katoen. linnen en zijde: kwalitatief en hoogwaardige stoffen, die biologisch afbreekbaar zijn. Dit textiel vergemakkelijkt toenadering en contact.

Duurzaam geproduceerd

Wij en onze leverancier Wikkelgoed willen op een verantwoorde wijze omgaan met de wereld en de mensen die erop leven. Een aantal stoffen zijn duurzaam, fair trade en ecologisch geproduceerd. Duurzaam én mooi combineren bij je laatste afscheid, het kan!

Eenvoud in vormgeving

Ons assortiment staat voor eenvoud in vormgeven. Zo zijn de producten geschikt voor een combinatie met traditioneel begraven of cremeren. Die eenvoud biedt ook ruimte voor persoonlijke wensen: denk aan een uitvaart zonder kist en/of het opbaren in eigen huis en eigen rituelen.

 

Advies

Heeft u vragen of speciale wensen, neemt u gerust contact met ons op.