Inhoud

Persoonlijke Requiem Website

 

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om in te loggen op de beslotenweb-informatie pagina van uw overleden dierbare of bekende. U vindt hier informatie over de uitvaart. Tevens heeft u de mogelijkheid om een bericht, herinnering of foto te plaatsen ter herinnering aan de overledene.

Log in met de naam van de overledene en de code die op de rouwkaart/advertentie is vermeld of bijgevoegd.
Login with the name of the deceased and the code you have received. On this page you can log in with the last name and with the code you have received.

Wat is een persoonlijke Requiem Website

Op Persoonlijke Website kunt u een condoleance plaatsen om de overledene te herdenken. Dit kan een tekst, foto, tekening of herinnering zijn. Van alle berichten kan later, wanneer de familie dat wenst, een Herinneringsboek worden samengesteld. In het Herinneringsboek kunnen naast deze condoleances ook foto’s en teksten van de uitvaart worden opgenomen. Hierdoor ontstaat een tastbare herinnering aan de overledene.

De Persoonlijke Requiem Website wordt al direct na het overlijden actief en is toegankelijk, via een code die met de rouwkaart en eventueel met de advertentie wordt verspreid.

Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van een condoleance biedt de Persoonlijke Requiem Website nabestaanden belangrijke informatie over de uitvaart, zoals route-informatie, fotomateriaal van de locaties en eventuele wensen van de familie.

Bezoek een voorbeeld van een Persoonlijke Requiem Website